Nieuws

 • Activiteiten zorgcentrum Reyshoeve maart 2018

  Geplaatst op 05-02-2018

  Vrijdag 2 maart 14.00 – 16.00 uur - muzikaal danscafé

  Onze muziekvrijwilliger neemt leuke plaatjes mee waarop u kunt dansen of naar luisteren. U bent van harte welkom om lekker te genieten van deze muzikale middag. Bezoek van bewoners, wijk en woonpassagebewoners betalen € 1,00 entree.

  Zaterdag 3 maart 14.30 – 16.00 uur - bingo

  Vandaag is de bingo er weer in het teken van levensmiddelen. Een bingokaart kost € 1,50 voor bewoners van de zorgpassages en € 2,- voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen € 3,50 voor een bingokaart.

  Dinsdag 6 maart 14.30 – 16.00 uur Klein amusement  

  Vandaag komt klein amusement gezellig weer voor ons spelen. Het belooft een geweldige middag te worden met veel meezing liederen en de voetjes van de vloer. Tot vanmiddag. Bezoek van bewoners, wijk en woonpassagebewoners betalen € 2,50 entree.

  Vrijdag 9 maart 08.15 – 10.30 uur NL Doet lente ontbijt

  NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Een leuke reden om deze initiatieven te combineren dachten de vrouwen van serviceclub Innerwheel een vrouwelijke zijtak van de Rotary. Er komen ongeveer zestien dames die een heerlijk ontbijt gaan verzorgen in De Viersprong. U kunt kiezen uit een lekker gebakken of gekookt ei, lekkere broodjes, beleg, maar ook zoete broodjes en brood.

  Dinsdag 13 maart 14.30 – 16.00 uur Bingo

  Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen en een loterij! Een bingokaart kost
  € 1,50 voor bewoners van de zorgpassages € 2,00 voor de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen € 3,50 voor een bingokaart.

  Donderdag 15 maart 14.30 – 16.00 uur - luistermuziek

  U bent van harte uitgenodigd om te luisteren naar de mooie luistermuziek die vrijwilliger Hans Hulscher voor u hebt uitgezocht. Muziek waar mooie verhalen bij horen. Bezoek van bewoners, wijk en woonpassagebewoners betalen € 1,00 entree.

  Vrijdag 16 maart 10;00-13:00 Mobiline ondermode.

  Natuurlijk hebben we allemaal eens een nieuwe onderbroek nodig of een chique BH-tje. Daarvoor kunt u vandaag terecht op de begane grond. Mobiline heeft vast iets moois voor u.

  Vrijdag 16 maart 14:30-16:00 theater, Ja zuster, nee zuster .

  Wie kent ze niet, de liedjes van Annie M.G. Schmidt! Stuk voor stuk zijn het pareltjes uit de Nederlandse kleinkunst. Vanmiddag brengt ’t HuisTheater aan een ode aan haar repertoire en zal het voor jong en oud een feest der herkenning zijn! Een genot om naar te kijken en een streling voor het oor. Met prachtige kostuums en flitsende changementen wisselen de programma onderdelen boordevol komische typetjes elkaar af. Dit wil u niet missen! Entree voor bewoners is gratis. Familieleden, bewoners van de woonpassages en wijkbewoners betalen 2,50 entree. Iedereen moet een entreekaart halen, ook bewoners van de zorgpassages. Kaarten verkrijgbaar bij receptie. Vol is vol en zonder entreekaart heeft u helaas geen toegang.

  Dinsdag 20 maart 14.30 – 16.00 uur – voorjaars high tea

  Nu het buiten heerlijk weer gaat geworden, kunt u vandaag even lekker genieten van heerlijke lekkernijen. Met heerlijke smaken thee zoals aardbei, vruchtenthee, earl grey, groene thee en nog veel meer halen we de lentesfeer in huis. Daarnaast serveren we ook heerlijke muffins, cakejes en koekjes aangevuld met lekkernijen van chocolade. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje, dan kunt u zich tot maandag 19 maart inschrijven bij de receptie.

  Zondag 25 maart 14.30 – 16.00 uur – Le musiciens joyeux

  Vandaag komt accordeonvereniging le musiens joyeux gezellig langs. Dat belooft natuurlijk een muzikale middag te worden. Komt u ook! Bezoek van bewoners, wijk en woonpassagebewoners betalen € 2,50 entree.

  Dinsdag 27 maart 14.30 – 16.00 uur – eiersalade maken  

  Het is weer even geleden maar  wij gaan weer iets lekker kokerellen . Wij zorgen wij voor de ingrediënten u mag aan de slag  U bent van harte welkom gezellig met medebewoners een overheerlijke salade te maken in De Viersprong. Tot dan! Bezoek van bewoners, wijk en woonpassagebewoners betalen € 1,00 entree.

  Woensdag 28 maart 19.30 – 21.00 uur - themabingo voorjaar

  Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen wat passend is in het thema voorjaar en een loterij. Een bingokaart kost € 2,- voor bewoners van de zorgpassages en €2,50 voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen € 3,50 euro voor een bingokaart.

  Zaterdag 31 maart  10:00-16:00 De Brug modeverkoop

  Vandaag richt de Brug mode de begane grond weer in tot modewinkel. Kom gezellig kijken passen . Er is vast iets leuks voor u bij.

Meer nieuws

Contactgegevens

LET OP! De driehoek is tussen de middag van 12:00u tot 13:30u gesloten.

Ook zijn we geregeld 's avonds en in het weekend geopend.